Acasă Local ”Câte spitale trebuie să mai ardă pentru ca acest Guvern să facă...

”Câte spitale trebuie să mai ardă pentru ca acest Guvern să facă ceva?”

0

Tragedia care a zguduit țara în această dimineață, când nouă pacienți internați în spitalul din Constanța au ars de vii într-un incendiu izbucnit la secția ATI, generează o avalanșă de reacții atât în rândul societății civile, cât și printre politicieni. Toată lumea este consternată de dezastrul cu repetiție din spitalele românești, în urma cărora nimic nu se schimbă în bine.

Deputatul de Vaslui Eduard Andrei Popica a reacționat, la rândul său, pe pagina de socializare.

”Incompetenta Guvernului loveste din nou. Un incendiu a izbucnit la secția de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța. Potrivit surselor oficiale, nouă dintre pacienţii din spital au decedat. Câte spitale trebuie să mai ardă pentru ca acest Guvern să facă ceva? Nu am invatat nimic din toate tragediile petrecute pana acum si iata ca suntem loviti de o noua tragedie astăzi, la Constanta. Este devastator, și totodata revoltător, să vedem că dincolo de lupta politica, pasarea responsabilității continua. Acest Guvern nu a făcut absolut nimic pentru ca tragedia de la Constanta sa fie evitata”, a scris deputatul social-democrat în postarea sa.

Eduard Popica acuză că, deși în timpul guvernării PNL au ars 8 spitale, pe agenda cabinetului Cîțu nu există nicio strategie, nicio măsură care să preîntâmpine repetarea dezastrului.

”În tot acest timp, nu s-a făcut concret nimic. Istoria se repeta, mor oameni nevinovați datorită incompetentei unora care nu își urmăresc decât propriile interese. Transmit condoleanțe familiilor pacienților care și-au pierdut viața în incendiul de la Spitalul de Boli Infectioase Constanta și recuperare grabnică celor răniți”, și-a încheiat deputatul PSD mesajul postat pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.