Acasă Local Cea mai așteptată veste de la Aquavas: vom putea plăti online facturile...

Cea mai așteptată veste de la Aquavas: vom putea plăti online facturile la apă

0

Cea mai așteptată veste de la Aquavas: vom putea plăti online facturile la apă

În sfârșit, SC Aquavas SA Vaslui, firma care exploatează rețelele publice de apă ale județului, s-a hotărât să renunțe la maniera rudimentară de a relaționa cu proprii clienți și ne dă o veste bună.

Din luna iunie, clienții societății vor scăpa de corvoada deplasării la ghișee pentru a-și plăti facturile la apă și canalizare și, de asemenea, de a comunica prin telefon sau personal indexul apometrelor.

SC Aquavas și-a pus la punct sistemul de plată online, precum și platforma prin care clienții pot comunica indexul apometrelor.

Pentru acest lucru e nevoie să intre pe site-ul firmei www.aquavaslui.ro și să-și creeze un cont, completând câmpurile indicate (nume de utilizator, parolă, adresă de e-mail, nume, prenume, codul de abonat de pe factură etc.).

După parcurgerea pașilor indicați, utilizatorii vor primi un mesaj pe adresa de e-mail cu datele necesare activării contului.

În contul nou creat, clienții Aquavas vor descoperi informații grupate pe secțiuni, despre tot ce au nevoie să știe legat de modul de plată: facturi emise, facturi restante, plăți, plata online, contractele încheiate cu societatea etc.

”Platforma a fost în probe o bucată de timp, dar acum devenit operațională pentru toți cetățenii județului care au contract cu Aquavas”, a precizat pentru, ”Bârladul meu”, Gabriel Beșleagă, directorul SC Aquavas SA.

El a infirmat opiniile care circulă pe rețelele de socializare, potrivit cărora serviciul online al firmei de distribuție a apei este accesibil doar locuitorilor din mediul urban.

Își pot crea cont pentru plata online și pentru transmiterea indecșilor toți clienții Aquavas care au acces la internet, indiferent dacă locuiesc la țară sau la oraș. Nu există restricții”, a mai precizat Gabriel Beșleagă. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.