Acasă Local Cea mai luxoasă piscină din zona Bârladului, Moft by Mira, și-a deschis...

Cea mai luxoasă piscină din zona Bârladului, Moft by Mira, și-a deschis porțile. Prețurile sunt mai mult decât accesibile, dar intrarea se face doar cu rezervare

0

După interminabila perioadă capricioasă care a marcat începutul verii, locuitorii județului își pot răsplăti așteptarea cu ore întregi de răsfăț. Piscina Mira, cel mai luxos complex pentru înot, plajă și relaxare din zona Bârladului, și-a deschis miercuri, 23 iunie, porțile pentru sezonul 2021.

Spațiul generos și aerisit al complexului găzduiește 250 de șezlonguri cu umbrele, 16 baldachine și 30 de paturi de zi, iar cei care doresc să alterneze momentele de plajă cu înotul, au la dispoziție atât bazin pentru adulți, cât și bazin pentru copii.

Nu lipsesc cabinele pentru schimbatul hainelor și dușurile, iar în privința locurilor de parcare, aceasta ar trebui să fie ultima grijă a clienților.

”Am vrut să ne asigurăm că cei care ne calcă pragul și vor să petreacă o zi întreagă fără a sta cu ochii pe ceas, vor avea parte de toate condițiile, așa că la Piscina Mira vor găsi și terasă, bar și grill. Iar daca soarele devine prea dogoritor pentru clientii «MOFT», oferim un suflu de racoare, printr-o varietate de bauturi exotice, de la limonade, freshuri, cocktailuri si alte elixiruri care îi vor mentine revigorați toata ziua. Regula noastră este atenția pentru detaliu, pe care am pus-o în slujba realizării acestei oaze de relaxare și distracție”, a declarat Mirabela Popica, proprietara și inițiatoarea conceptului ”Moft by Mira”.

În ciuda eleganței desăvârșite și a ambientului aparent exclusivist, prețurile sunt o ușurare chiar și pentru cei cu venituri modeste, care nu au niciun motiv să creadă că o zi de relaxare aici este de neatins.

De luni și până joi, inclusiv, tariful este de 20 de lei/persoană (adulți), iar vineri, sâmbătă și duminică – 30 de lei/persoană.

Pentru copii, prețul biletului de intrare este unul special, valabil în oricare zi din săptămână: 10 lei.

Cu excepția cazurilor în care au loc evenimente private, complexul este deschis zi de zi între orele 08:00 și 19:30.

”Este important să se știe că accesul se face în baza unei rezervări telefonice, ca să fim siguri, și unii și ceilalți, că nu vom fi puși în fața situației neplăcute ca toate locurile de plajă să fie ocupate. Numărul de telefon este (0769) 003 367”, a mai precizat Mirabela Popica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.