Acasă Local Cea mai parfumată tradiție din județul Vaslui împlinește un sfert de secol....

Cea mai parfumată tradiție din județul Vaslui împlinește un sfert de secol. Iată cine va cânta la spectacolul aniversar

0

Cu mic, cu mare, locuitorii din Epureni, dar și vecinii acestora din împrejurimile comunei, sunt așteptați duminică, 30 iunie, la una dintre cele mai îndrăgite tradiții apărute în județul Vaslui, în perioada post-decembristă: ”Sărbătoarea Teiului”.

  • Cea mai parfumată tradiție din județul Vaslui împlinește un sfert de secol

Desfășurat an de an, la sfârșit de iunie sau început de iulie, la poalele unui deal cu tei înfloriți, în satul Bursuci, evenimentul se bucură de o reală popularitate, fiind transformat și într-un prilej de întâlnire pentru fiii satelor comunei, atât cei rămași, cât și cei stabiliți în alte colțuri alte țării și chiar ale lumii.

Și în acest an, Primăria Epureni, organizatoarea evenimentului, va dedica celei de a XXV-a ediții a ”Sărbătorii Teiului”, care este și ziua comunei, un spectacol extraordinar.

De la ora 13.00, pe scena din satul Bursuci, vor urca nume cunoscute ale divertismentului din România, dar și din zona Moldovei: Nici Paleru, Silvia Ene, Andreea Romila, Marian Haiducu, Alessio, precum și talente locale.
”Vă promitem o zi plină de surprize, muzică bună și distracție garantată pentru toate vârstele.
Evenimentul va fi onorat de prezența unor invitați speciali, care vor contribui la atmosfera festivă cu momente artistice de neuitat. Vă așteptăm cu drag să sărbătorim împreună ziua comunei noastre!”, a transmis Carmen Bîlbîie, primarul comunei Epureni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.