Acasă Administrație publică Cei trei consilieri municipali ai USR Bârlad dau startul audiențelor cu cetățenii

Cei trei consilieri municipali ai USR Bârlad dau startul audiențelor cu cetățenii

0

Useriștii bârlădeni se pun pe treabă. Cei trei membri USR trimiși de bârlădeni în Consiliul Local al municipiului Bârlad la scrutinul electoral de pe 27 septembrie dau startul audiențelor cu cetățenii.

Ana-Maria Vintilă, Ovidiu Ciobotaru și Vlad Sîrbu îi cheamă la dialog pe bârlădeni în fiecare zi de joi a săptămânii, între orele 17.30 și 19.00, începând cu luna decembrie.

”Când am candidat, am făcut-o pentru a deveni vocea bârlădenilor. Așa ni se pare firesc, așa vom proceda. Ne propunem să devenim un model de “așa da” în ceea ce privește transparența activității noastre, să comunicăm cu voi, așa cum am promis, să vă ascultăm problemele și să venim cu soluții. Așadar, vă așteptăm la sediul USR Bârlad, din strada Paloda nr. 5, să discutăm despre ceea ce trebuie îmbunătățit în orașul nostru. Programările se pot face pe contul de Facebook al USR Bârlad Facebook sau la telefon 0754 631 622”, este mesajul transmis de grupul consilierilor USR.

Cei trei mai informează că va asigura toate măsurile de protecție sanitară, punând la dispoziția bârlădenilor ce vor veni în audiență măști, mănuși și dezinfectant.

”Daca va fi cazul vom continua dialogul prin întâlniri online”, mai menționează consilierii USR. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.