Acasă Infracțional Cel mai mare accident cu proști a avut loc lângă releul TV...

Cel mai mare accident cu proști a avut loc lângă releul TV din Popeni. Carambol stupid cu patru mașini

1

Conflictul din zona releului TV de la Popeni, comuna Zorleni, de luni, 4 octombrie, s-a iscat în urma unui carambol în care au fost implicate patru autoturisme.

Șoferul unuia dintre acestea (OPEL), o femeie în vârstă de 33 de ani, din Mălușteni, care venea dinspre Bârlad, a vrut să evite impactul cu o căruță care circula în fața ei și a frânat brusc. A fost lovită din spate de un Renault, condus de un tânăr de 22 de ani, din Murgeni.

Din sens opus, a ajuns un BMW condus de o șoferiță de 35 de ani, tot din Murgeni, care a oprit să vadă ce se întâmplă.

Proastă inspirație! Șoferul unui SEAT, în vârstă de 48 de ani, din Murgeni, s-a gândit să depășească, plin de vitejie, grămada de mașini din fața lui și, în grabă a tamponat autoturismele BMW și Renault, conduse de cei doi concitadini ai săi.

De aici și până la un scandal în toată regula a fost foarte puțin. Conflictul a fost aplanat la timp de șeful de post din Murgeni care, coincidență, se afla prins în coloana de mașini blocată pe șosea în urma accidentului.

”Toși șoferii au fost testați cu etilotestul, rezultatele fiind negative. Șoferul de 22 de ani a primit o amendă de 580 de lei pentru nerespectarea distanței regulamentare, iar cel de 48 de ani a primit o amendă de 580 lei pentru aceeași contravenție, o amenda de 870 lei pentru lipsa documentelor mașinii, dar i s-a ridicat și permisul pentru o perioadă de 60 de zile, pentru accidentul produs”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Traficul auto a fost paralizat pe ambele sensuri, ore intregi după producerea acestui carambol.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.