Acasă Infracțional Clasa a VII-a a Școlii ”Constantin Motaș” Vaslui, câștigătoarea fazei județene a...

Clasa a VII-a a Școlii ”Constantin Motaș” Vaslui, câștigătoarea fazei județene a concursului ”Siguranța școlară”

0

Clasa a VII-a a Școlii ”Constantin Motaș” Vaslui a fost desemnată câștigătoare a fazei județene a concursului ”Siguranța școlară”.

Pe 30 ianuarie, cu ocazia ,,Zilei Internaționale pentru Nonviolenţă în Şcoală”, polițiștii Biroului pentru Siguranța Școlară, din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Vaslui, au lansat un concurs de creație, având ca temă ,,Siguranța școlară”. Acesta s-a desfășurat la nivelul unor unități de învățământ din județul Vaslui, 3 din mediul urban și 2 din mediul rural.

În cadrul concursului, elevii au avut de desenat un material de informare și de prevenție, care să conțină un Logo privind siguranța școlară și un Slogan, de însoțire a Logo-ului, pentru prevenirea violenței școlare.

Concursul, structurat pe 3 faze (locală, județeană și națională), s-a adresat elevilor din clasele VI-a și a VII-a din școli, materialele realizate fiind rezultatul efortului întregului colectiv al clasei, care au fost coordonați în acest scop de către profesorii diriginți, cu sprijinul profesorilor de tehnologia informației și a comunicațiilor.

Dacă la faza locală a concursului, modul de organizare al jurizării și votării a rămas la latitudinea fiecărei unități de învățământ, la faza județeană, comisia de evaluare a fost formată din polițiști de la Biroul pentru Siguranța Școlară, reprezentanți ai fiecărei unități de învățământ preuniversitar participante, Consiliului Județean al Elevilor și Asociațiilor de părinți de la nivel local.

Câștigătoarea fazei județene a fost desemnată clasa a VII-a a Școlii Gimnaziale ,,Constantin Motaș din Vaslui. Lucrarea câștigătoare va participa la faza națională a concursului de creație, va avea loc la data de 25 martie 2024.

Câștigătorii fazei locale, desfășurată în perioada 30 ianuarie-19 februarie 2024, au fost elevii claselor a VI-a și a VII-a de la Școala Gimnazială ,,Mihai David” Negrești, Școala Gimnazială ”Cezar Botez” Fâstâci, Școala Gimnazială ,,Vasile Pârvan” Bârlad și Școala Gimnazială Costești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.