Acasă Administrație publică Colaborare între Primăria Bârlad și reprezentanți ai mediului privat, pentru ajutorarea refugiaților...

Colaborare între Primăria Bârlad și reprezentanți ai mediului privat, pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina. Este binevenit oricine dorește să se alăture

0

Unii dintre cei mai importanți întreprinzători privați care au afaceri în județul Vaslui se vor întâlni marți, 7 martie, la Bârlad, unde vor trasa direcții clare de acțiune, împreună cu conducerea Primăriei Bârlad, pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina.

Propunerea unei colaborări între municipalitatea locală și mediul de afaceri a venit din partea primarului Dumitru Boroș, care i-a invitat pe oamenii de afaceri la discuții în sala mică a Cinematografului ”Victoria”, de la ora 12.

Întâlnirea este una publică, la eveniment fiind binevenit oricine dorește să dea o mână de ajutor.

”Sunt invitați să participe reprezentanți ai societății civile, mediului de afaceri local, cultelor și organizațiilor nonguvernamentale, precum și persoane fizice. Este trist că acum, la început de martie, când ar fi trebuit să cinstim și să sărbătorim Femeia, cea care zămislește viață, suntem nevoiți să asistăm la drama mamelor și soțiilor ucrainiene care, cu lacrimi în ochi și strângându-și la piept pruncii, iau drumul bejeniei”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Inițatorii întrunirii de pe 7 martie, care se desfășoară sub genericul „Umanitatea nu are granițe”, își doresc ca acțiunea să se bucure de o participare cât mai numeroasă și, mai ales, să se soldeze cu identificarea de soluții eficiente pentru ajutorarea pe cât mai multe planuri a refugiaților: transport, cazare, ajutor medical, consultanță juridică, locuri de muncă etc. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.