Acasă Local Complexul comercial Carrefour – Kaufland – Dedeman prinde contur la Bârlad. Ședință...

Complexul comercial Carrefour – Kaufland – Dedeman prinde contur la Bârlad. Ședință extraordinară a autorităților locale

1

Autoritățile Bârladului se întrunesc miercuri în ședință extraordinară pentru a aproba Planul Urbanistic Zonal (PUZ) necesar construirii complexului comercial Carrefour – Kaufland – Dedeman.

Ședința are loc după ce SC Rulmenți SA Bârlad a solicitat printr-un memoriu, aprobarea PUZ, acesta fiind unul dintre pașii importanți pentru obținerea autorizației de construcție.

Documentația tehnică prezentată prevede amenajarea unui ”Retail Park și magazin de bricolaj, amenajarea de platforme exterioare cu parcări, alei pietonale și carosabile, căi de acces, sens giratoriu, spații verzi” etc.

”Proiectul propunea realizarea unui complex de tip comercial cu spații de fitness, aerobic, locuri de joacă pentru copii, hipermarket, restaurant, cafenea, bar, pub, comerț, zonă de recreere și interacțiune socială, proiecție video, spații administrative”, se arată în memoriul înaintat de Rulmenți SA.

Ridicarea complexului comercial se face pe locul unor foste hale de producție ale IRB, care au fost demolate, iar terenul pus la dispoziția viitorilor investitori. (Simona MIHĂILĂ)

1 COMENTARIU

  1. Nerusinare! Din mandria industriei de alta data, cu contributia cea mai mare in PIB -ul judetului a ajuns sa nu plateasca dividente actionarilor sau cel mult cativa lei si acum vor complex comercial, la dispozitia multinationalelor. Barladeni nu va lasati spalati pe creieri, spaga o iau politicienii locali si cozile lor de topor. Unde sunt investitiile, de unde sa vina banii care sa fie cheltuiti la molluri, din ajutoare sociale si pensii mizere, din salariile minim garantate?
    Rusine!!, Sunt mostenitor de actionari la IRB, NU AM VAZUT NICIUN LEU.
    Sunt barladean get-beget, m-a mandresc cu fostele personalitatibarladene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.