Acasă Infracțional Copil de 10 ani, cu arsuri grave pe față și pe corp,...

Copil de 10 ani, cu arsuri grave pe față și pe corp, în urma unui incendiu în locuință

0

Incendiu de proporții la o gospodărie din satul Mânzătești, comuna Mălușteni, în această dimineață. Un copil de 10 ani a fost extras cu greu din mijlocul flăcărilor de către pompieri, fiind predat echipajului de ambulanță pentru a fi transportat la Spitalul de Urgențe ”Elena Beldiman” Bârlad.

”La o primă evaluare, băiatul prezintă arsuri de gradele I și II pe aproximativ 60 % suprafață corporală – mai exact față, trunchi posterior, membre superioare și inferioare”, a declarat dr. Dan Ungureanu, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui.

Detașamentul de pompieri Bârlad și Punctul de Lucru Murgeni intervin cu patru autospeciale pentru limitarea și lichidarea incendiului.

”La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată. În locuință se aflau două persoane, un adult și un copil. Copilul a fost preluat de ambulanța SMURD pentru Terapie Intensivă Mobilă (TIM) care îl transportă la spital, iar cealaltă persoană surprinsă în incendiu s-a autoevacuat. Acțiunea este în dinamică”, a precizat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.