Acasă Infracțional UPDATE Crimă înfiorătoare la Puiești. Bărbat de 76 de ani, scalpat, înjunghiat...

UPDATE Crimă înfiorătoare la Puiești. Bărbat de 76 de ani, scalpat, înjunghiat și cu penisul tăiat. Agresorul, cunoscut cu probleme psihice, acuză că bătrânul s-ar fi urcat în pat, lângă el

0

O crimă înfiorătoare a cutremurat comuna Puiești în această după-amiază. Un bărbat, în vârstă de 76 de ani, Ion Vasilache, a fost bătut cu sălbăticie de către cumătrul său, până ce a căzut fără viață la pământ. Victima a fost scalpată, înjunghiată în zona abdominală, iar martorii spun că ar avea și penisul tăiat.

Bătrânul se afla în vizită la agresor, Costel Miron. Nu se știe de la ce a izbucnit conflictul.

Fiul lui Ion Vasilache este cel care și-a găsit tatăl ucis. Văzând că nu se mai intoarce acasă, a pornit în căutarea lui. L-a găsit in curtea cumătrului Miron, dezbrăcat, scalpat și cu penisul tăiat. Bătrânul zăcea intr-o baltă de sânge. A sunat de îndată la 112, în zonă fiind trimise echipaje de ambulanță și de poliție.

”Victima nu a mai putut fi resuscitată. Avea un traumatism abdominal și un puternic traumatism cranian, cu plagă scalpată. Din păcate, medicul nu a putut face nimic, fiind declarat decesul”, ne-a declarat dr. Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui.

Agresorul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, este cunoscut ca având probleme psihice. El le-a spus oamenilor legii care au ajuns la fața locului că bătrânul ar fi urcat în pat, lângă el.

În aceste momente, zeci de oameni stau adunati in jurul casei criminalului, in asteptarea criminaliștilor. Polițiștii l-au legat pe Miron de un stâlp, până la sosirea procurorilor. Martorii spun că agresorul țipă să fie lăsat in libertate și povestește cu voce ridicată că bătrânul Vasilache s-ar fi urcat in pat, langa el.

Știre în curs de actualizare. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.