Acasă Infracțional Crimă la Poienești. Un bătrân a fost ucis de amantul nurorii sale

Crimă la Poienești. Un bătrân a fost ucis de amantul nurorii sale

0

Tragedie în localitatea Poienești Deal, din comuna Poienești. Un bărbat în vârstă de 79 de ani a fost ucis de amantul nurorii sale, în timp ce soția bătrânului (78 de ani) a fost transportată la spital cu multiple răni.

”A fost trimisă o ambulanță SAJ C2 cu medic de la Vaslui. Bărbatul a fost găsit în stare foarte gravă cu multiple traumatisme la cap, gât și torace. Acesta a instalat rapid un stop cardiorespirator. Din păcate, nu a răspuns la manevrele de resuscitare efectuate, fiind ulterior declarat decedat. Soția acestuia prezintă traumatisme minore la mâna și piciorul stâng și este acum transportată la Spitalul Județean Vaslui”, a declarat dr. Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui.

”În temeiul sesizării, la fața locului a fost deplasată o echipă complexă de cercetare, formată din polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, pentru a fi efectuate cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul bărbatului.

Întrucât în cauză exista suspiciunea săvârșirii unei infracțiuni contra vieții, cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui. Prezumtivul autor, un bărbat de 43 de ani, din aceeași localitate, se află în custodia polițiștilor”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.