Acasă Infracțional Cum au fost păcăliți polițiștii bârlădeni de un bărbat care a distrus...

Cum au fost păcăliți polițiștii bârlădeni de un bărbat care a distrus în câteva minute cinci mașini de poliție

0

Cum au fost păcăliți polițiștii bârlădeni de un bărbat care a distrus în câteva minute cinci mașini de poliție.

Scenariu ca de film la Bârlad, unde un bărbat a reușit să distrugă în câteva minute cinci mașini de poliție din parcarea Poliției Bârlad, în timp ce un echipaj îl căuta, la indicațiile sale, în altă zonă a orașului.

Scenele s-au petrecut duminică seară, în jurul orelor 21.00. Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, a făcut, se pare, o criză de nervi din cauza unor sesizări cărora Poliția Bârlad nu le-ar fi dat curs. Acesta a sunat la 112 și a amenințat că, dacă oamenii legii nu-i rezolvă problemele semnalate în plângerile pe care le-ar fi înregistrat, va sparge mașinile de poliție care îi ies în cale.

Surse din cadrul Poliției Bârlad ne-au spus că, în conversația avută cu cei de la 112, bărbatul ar fi spus că se află în zona SC Confecții și că-i așteaptă acolo ”la discuții” pe oamenii legii.

Cum au fost păcăliți polițiștii bârlădeni

Un echipaj de polițiști a pornit în zona indicată de acesta. Numai că, în timp ce polițiștii îl căutau pe bărbat, acesta se afla chiar în parcarea Poliției Bârlad, acolo unde se afla și când a sunat la numărul unic de urgențe.

După ce s-a asigurat că i-a pus pe drumuri pe polițiști, bărbatul s-a dezlănțuit și, în câteva minute, cu ajutorul unui obiect contondent a spart parbrizele autospecialelor parcate în fața Poliției.

A fost imobilizat de polițiștii care l-au zărit pe geam și care au ieșit imediat din clădire, spun sursele noastre.

Au fost avariate cinci autospeciale de către un bărbat de 48 de ani, care a fost identificat și față de care a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și tulburare a ordinii și liniștii publice, a declarat pentru ”Bârladul meu”, Loredana Stavăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.