Acasă Administrație publică De azi înainte, filmările de la paranghelii vor fi postate oficial! Poliția...

De azi înainte, filmările de la paranghelii vor fi postate oficial! Poliția Locală Bârlad și-a făcut site

0

de Simona MIHĂILĂ

Poliția Locală Bârlad s-a modernizat. După sediu nou, mașini noi, aparatura pentru înregistrat conversațiile (pe care polițiștii o indică amenințător și superior cu degetul îndreptat spre interiorul vestelor, acolo unde o țin dosită), a venit și rândul tehnologiei: și-a făcut site.

Dacă îl accesați AICI, aveți ocazia să aflați informații, unele cu adevărat utile. Există secțiuni pentru comunicate, sesizări, declarații de avere etc.

Site-ul este incomplet încă, multe secțiuni neavând conținut.

Așteptăm răbdători evidențierea activității de zi cu zi a polițiștilor locali, cu același interes cu care așteptăm postate în mod oficial și filmările de la parangheliile din interiorul instituției.

Încurajăm conducerea Poliției Locale să achiziționeze un sistem video performant pe care să îl pună în funcțiune între pereții clădirii, în așa fel încât în spațiul public să nu mai apară niciodată filmări neprofesioniste, făcute pe la ferestre.

Milităm și pentru montarea în curtea Poliției Locale, tot din banii publici, a unei spălătorii cu spumă, ceară și tot tacâmul, pentru mașina șefului. Polițiștii locali să nu mai fie nevoiți să-și ia concediu câte jumătate de zi în acest scop, și nici șeful să nu cheltuie aiurea din cele două surse de venit gras pe care i le plătește statul român.

Totodată, Consiliul Local să aloce fonduri pentru confecționarea câtorva rânduri de haine civile cu însemnele Poliției Locale: pijamale, halate de casa, trening-uri și chiar câte un smoking. Polițiștii locali pasionați de meserie să aibă astfel posibilitatea de a nu se lepăda complet de uniformă în timpul evenimentelor private care presupun euforie excesivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.