Acasă Infracțional De nervi, un bărbat din Pogana a distrus camera de supraveghere și...

De nervi, un bărbat din Pogana a distrus camera de supraveghere și gardul unui vecin

0

Un bărbat din Pogana s-a ales cu dosar penal după o criză de nervi în care a distrus gardul vecinului și i-a spart camera de supraveghere.

Inițial, posesorul bunurilor distruse nu a știut cine este făptașul, motiv pentru care a mers la poliție unde a depus o plângere, solicitând o anchetă.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat o persoană bănuită de producerea distrugerilor și au stabilit că, în noaptea de 21/22 ianuarie 2024, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, bărbatul cercetat ar fi lovit cu un băț camera video și o porțiune de gard, distrugându-le. La data de 30 ianuarie, în baza probatoriului administrat, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana au reținut persoana bănuită, pe o perioadă de 24 ore. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.