Acasă Local Decizia radicală a lui Olteanu: ”Drumurile noastre se despart de acum înainte”....

Decizia radicală a lui Olteanu: ”Drumurile noastre se despart de acum înainte”. La ce va renunța deputatul care și-a anunțat recent candidatura la Primăria Bârlad

0

Deputatul Daniel Olteanu, candidatul ALDE la Primăria Bârlad, a luat decizia de a se debarasa de balast, pe drumul spre funcția numărul 1 a orașului.

Deși dă bine la imagine să ai pe Facebook o listă de prieteni numeroasă, Olteanu a ajuns la concluzia că și în domeniul social-media calitatea e mai importantă decât cantitatea.

Candidatul ALDE, autorul proiectului de curând demarat – ”Autostrada vasluienilor”, cea mai mare investiție în infrastructura județului, a anunțat că le va trânti ușa în nas tuturor bădăranilor, needucaților, impostorilor și ipocriților.

”Vreau să le transmit celor care au altă opinie și văd altfel decât prin muncă asumată construcția unei perspective pentru orașul în care trăim, că drumurile noastre se despart de acum înainte, dacă nu respectă aici, pe pagina mea, ???????? ?????.
Am creat împreună, în ani întregi, ceea ce mulți spun că e cea mai deschisă și mai numeroasă comunitate de pe pagina unui om politic din județul Vaslui (și, probabil, nu doar din județul Vaslui!). Au apărut, însă, unii care și-au propus să distrugă dialogul nostru, iar asta nu o accept”, a scris deputatul Daniel Olteanu pe contul său de socializare.

Regulile lui Olteanu

Candidatul ALDE la funcția de primar al Bârladului este hotărât ca, de acum înainte, să-și selecteze partenerii de dialog, după criterii care țin exclusiv de bun-simț.
”Voi dialoga deschis, ca întotdeauna, cu toți cei care:
✔️ Scriu civilizat un punct de vedere.
✔️ Au nevoie de un sfat, o îndrumare sau îmi cer părerea pe orice temă (răspund cât pot de repede, în măsura în care îmi permite timpul).
✔️ Îmi cer ajutorul în legătură cu probleme a căror rezolvare ține de activitatea unor instituții.
✔️ Îmi atrag atenția asupra unor situații (nereguli, abuzuri).
✔️ Îmi transmit sugestii, comentarii și critici cu privire la activitatea mea și la proiectele mele, cu argumente și exemple, dacă e cazul.
✔️ Agreează dezbaterile pe subiecte de interes local și național, și doresc să participe la ele”, mai spune Olteanu.

Conturile false și dezechilibrații: OUT!

Candidatul la Primăria Bârlad a transmis că nu va mai tolera impostura din spatele conturilor false, dar nici comportamentele care trădează dezechilibre morale și emoționale.

”În schimb, nu vor mai avea acces aici, adică în ???? ???, cei care:
? Înjură, jignesc, hărțuiesc de pe conturile lor reale sau din spatele unor conturi false.
? Mint sau denaturează adevărul în folosul lor și al altora.
? Îmi cer socoteală, într-un mod agresiv și insistent, pentru ce au făcut sau nu au făcut alții și mă consideră pe mine vinovatul de serviciu pentru toate relele din țara asta și de pe lumea asta;
? Cred că le știu pe toate (inclusiv în ceea ce privește viața mea personală) și nu acceptă adevărul dacă nu le convine.
? Nu se pot lipsi în discuții de ironia grosolană, trasul de șireturi, denigrare și insulte.
Țin prea mult la prietenie și la comunitatea frumoasă pe care am reușit să o construim aici, de ani buni, ca să-i mai tolerez pe cei care calcă în picioare respectul și bunul-simț.
Dacă pentru unii politica și arsenalul ei de antipatii sunt mai importante, eu prefer să rămân, înainte de toate, OM”, a încheiat Daniel Olteanu, candidatul ALDE la Primăria Bârlad. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.