Acasă Local Dedeman va crea la Bârlad peste 150 de locuri de muncă. ”Investitorul...

Dedeman va crea la Bârlad peste 150 de locuri de muncă. ”Investitorul va deveni un important plătitor de taxe și impozite locale”, declară primarul Boroș

0

Compania Dedeman, cu capital sută la sută românesc, va angaja la Bârlad peste 150 de oameni, devenind astfel unul dintre investitorii cu contribuții importante la bugetul local al urbei.

Construcția magazinului, care va fi amplasat în Centrul Comercial inaugurat în zona industrială din nordul Bârladului, este executată în proporție de 5%, la nici două luni de la începerea lucrărilor.

”Nu trebuie să uităm că întreg Centrul Comercial, cu toate entitățile componente, este cea mai mare investiție a mediului privat din Bârlad din ultimele decenii. Aceasta va polariza toată zona municipiului Bârlad și astfel va veni în întâmpinarea nevoilor a peste 200.000 de oameni din toată partea de sud a județului. Nu putem decât să ne bucurăm că un nou investitor puternic va aduce beneficii la nivel local!”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Centrul Comercial a luat naștere în zona de nord a municipiului, pe locul unor foste hale ale SC Rulmenți SA, suprafața totală fiind de peste nouă hectare. În componența sa intră un Retail Park în cadrul căruia își desfășoară activitatea și hypermarket-ul Carrefour.

La o distanță de câteva sute de metri va fi ridicat și un magazid Kaufland, a cărui autorizație de construcție a fost semnată de primarul Boroș pe 7 aprilie. (Simona MIHĂILĂ)

CITESTE SI:

E oficial: Kaufland începe lucrările de construcție a unui magazin la Bârlad. Primarul Boroș a semnat autorizația de construcție

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.