Acasă Local Deputatul Popica, despre ignoranța cu care au fost tratați canotorii medaliați: ”Ministerul...

Deputatul Popica, despre ignoranța cu care au fost tratați canotorii medaliați: ”Ministerul Sportului a cerut suplimentare de buget cu 50 de milioane pentru performanță. Nu le-a strâns nici măcar mâna”

1

Lotul de canotaj al României a revenit de la Campionatul European cu 8 medalii – 5 de aur și 3 de bronz, marcând cel mai strălucitor bilanț din istoria participărilor la competițiile continentale.

Dar asta nu a fost de ajuns pentru Ministerul Sportului. Nici ministrul Eduard Novak și niciun alt reprezentant al ministerului nu i-a întâmpinat pe canotori la intrarea în țară.

Ingnoranța cu care au fost tratați canotorii de aur ai României a fost semnalată chiar de una dintre canotoarele medaliate, Mădălina Bereș, în cadrul conferinței de presă susținută de lotul național la aeroport.

Criticilor li s-au alăturat și cele ale deputatului vasluian Eduard Popica, care a sancționat dur atitudinea ministerului, printr-o postare pe pagina sa de socializare.

”In decembrie, când bugetul a venit la vot in parlament, Ministerul Sportului a venit cu amendament de suplimentare a bugetului de 50 milioane lei pentru performanță. Noi am votat. Am putea înțelege ca domnul ministru Eduard Novak, care anunța acum ceva timp că bugetul aprobat pentru 2022, de 571 de milioane de lei, este cea mai mare sumă alocată sportului în ultimii ani, a avut un program încărcat și a omis sa aștepte, nu sa premieze, ci măcar sa le strângă mâna și sa ii felicite pe performerii sportului cu vâsle, dar nu putem admite ca nu ar fi putut încropi o delegație a ministerului care sa întâmpine sportivii romani. Este inadmisibila inactiunea ministerului și așteptăm cu mare interes o reacție din partea conducerii acestuia. Felicitări canotorilor romani, antrenorilor și tuturor celor care au contribuit la o astfel de performanța cu care pe noi, romanii, ne-ati făcut mândri!”, a declarat deputatul social Eduard Popica.

1 COMENTARIU

  1. Dar el unde a fost ? Ca e si el pe la Bucuresti mare scula , va spun eu a fost la laza sa manance sarmale si placinte 😂 sugatorul , poate ne spune ce a facut cu bani de la strategic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.