Acasă Local Deputatul USR Mihai Botez, pentru 30 de zile la ”Ia-mă, nene!”

Deputatul USR Mihai Botez, pentru 30 de zile la ”Ia-mă, nene!”

0

Deputatul USR Mihai Botez, pentru 30 de zile la ”Ia-mă, nene!”

Urmează o perioadă plină de provocări pentru deputatul USR Mihai Botez. Timp de 30 de zile, fie va trebui își pună în acțiune talentul de bun alergător, a cărui dovadă a făcut-o inclusiv în cadrul unui maraton pe Transfăgărășan, fie îl vom vedea făcând cu mâna șoferilor la ”Ia-mă, nene”.

Motivul l-a dezvăluit el însuși, pe contul său de socializare: a rămas fără permis.

”Sunt pieton de câteva zile. Pe 21 iulie am fost sancționat cu reținerea permisului pentru 30 de zile.
Vrând să depășesc un camion care mergea încet am încălcat și linia continuă.

Nu fac lucruri de genul acesta de obicei, dar mi s-a întâmplat. Sunt și eu ca tot omul supus greșelii. Am mai luat amenzi până acum, dar niciodată nu am rămas fără permis.

Nu am făcut nici un fel de scenă, am cooperat cu agenții de poliție de fiecare dată și mi-am recunoscut greșeala. În acești ani am condus peste 250.000 de kilometri. Din păcate am mai făcut și greșeli, am fost aproape să fac accidente uneori și am văzut la ce pericol ne expunem mereu când ne urcăm în mașină. Doar accidentele pe care le întâlnim în drum, greșelile pe care le facem noi și sancțiunile pe care le primim de la Poliție ne fac să ne mai temperăm o perioadă.

Pentru că suntem pe primul loc la mortalitatea din accidente rutiere în Europa, am inițiat și un proiect de lege în acest sens. Proiectul de lege acum stă într-un sertar prin Parlament.

Toate acestea nu mă fac însă un sfânt sau un șofer extraordinar. Sunt conștient de greșelile mele, le recunosc atunci când mi se arată, dar voi milita în continuare pentru un condus prudent și voi face tot ce pot pentru ca străzile din România să fie mai sigure.

Fac postarea asta nu pentru că e o informație care cred că vă interesează ci pentru că probabil veți afla în curând din presă și aș vrea să vă spun și varianta mea”, a scris deputatul USR pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.