Acasă Administrație publică Dezbatere științifică pe Facebook despre asemănările dintre mușchii lui Boroș și cei...

Dezbatere științifică pe Facebook despre asemănările dintre mușchii lui Boroș și cei ai lui Iohannis. Concuzia experților: ai lui Boroș sunt mai pufoși!

0

de Simona MIHĂILĂ

Senzaționalul articolelor din presă a fost spulberat ieri, pe la orele amiezii, de Primăria Bârlad care a a spart audiența cu fotografia primarului Dumitru Boroș la vaccin.

Boroș s-a prezentat la centrul de vaccinare într-un tricou polo, cu mânecă scurtă, special ales pentru eveniment și pentru ședința foto aferentă.

Efectul a apărut imediat. Nu al vaccinului, ci al pozelor care au încins juriile de specialitate de pe grupurile de socializare. Pentru câteva ore, disputele dintre vacciniști și antivacciniști au fost umbrite de dezbaterea științifică generată de bicepșii și tricepșii lui Boroș.

Pe toată durata discuțiilor, experții s-au raportat la cei ai lui Iohannis, de care întreaga țară a fost plăcut impresionata.

Musculatura brahială a lui Boroș a împărțit, însă, Bârladul în două: de o parte au fost antrenorii de fitness care s-au întrecut în recenzii dure, iar pe de altă parte a fost galeria gospodinelor care au intuit imediat slăbiciunea primarului pentru tocănițe și tochituri.

Întregul corp de experți este acum în așteptarea noilor mostre de material de cercetare, după ce s-a aflat că următorii programați la vaccin sunt senatorul Iulian Bîca și deputatul Adrian Solomon.

Cu sufletul la gura și suspinând de nerăbdare, câteva sute de doamne și domnișoare au înconjurat Pensiunea Mira, de unde, din moment în moment, pe poartă e așteptat să iasă convoiul cu bicepși și tricepși ai deputatului Eduard Popica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.