Acasă Infracțional Dezinteres revoltător al polițiștilor! Un nou accident, după doar patru zile, pe...

Dezinteres revoltător al polițiștilor! Un nou accident, după doar patru zile, pe Eminescu, ”strada liniuțelor” din orașul nimănui

0

Poliția rutieră Bârlad și-a dat măsura competenței, dacă cineva mai avea vreo îndoială asupra ”autorității” de care se bucură la Bârlad.

Noaptea trecută, chiar la miezul nopții, s-a produs un nou accident de circulație pe strada Mihai Eminescu, acolo unde niște amețiți care se cred Titi Aur obișnuiesc să facă întreceri auto. Două mașini s-au tamponat după ce, potrivit martorilor, șoferii se distrau făcând ”liniuțe” în sus și în jos, de-a lungul străzii.

Întreg spectacolul s-a bucurat de asistența numeroasă a altor șmecheri, cu mașinile aliniate pe lângă trotuar, așteptând să le vină rândul în ”competiție”.

Vom reveni cu detalii despre accidentul de pe Eminescu, de la miezul nopții trecute.

Cel mai important aspect este, însă, faptul că acesta s-a petrecut la distanță de doar patru zile de un altul, în urma căruia două mașini s-au făcut praf după ce s-au izbit frontal, tot pe strada Mihai Eminescu și tot în cadrul unei întreceri între mașini (detalii AICI).

Deși în articolul în care am relatat despre acel accident, am pus accent pe faptul că polițiștii de la Circulație au cunoștință despre tradiția ”liniuțelor” și se fac că nu știu, deși am adus la cunoștință că locuitorii străzii sunt exasperați de gălăgie și sunt îngrijorați că ”reprezentațiile” neisprăviților pun în pericol viața oamenilor nevinovați care trec pe stradă, nu s-a luat nicio măsură.
Șmecherașii n-au dat doi bani pe ”simțul datoriei” polițienești și, iată, au avut dreptate! Așa cum am anticipat în articolul precedent, amatorii de senzații tari la volan s-au întors la locul distracției imediat.

Fără grija apariției agenților de circulație și mizând în mod corect pe o poliție inertă, dezinteresată și complet lipsită de respect față de nenumăratele strigăte de ajutor ale unei străzi întregi de oameni, cale le plătesc salariile grase dar care sunt nevoiți să îndure neputincioși tirania golanilor. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.