Acasă Infracțional Doi bătăuși cu antecedente, din comuna Pogana, au ajuns după gratii după...

Doi bătăuși cu antecedente, din comuna Pogana, au ajuns după gratii după ce și-au zvântat cu bătaia un consătean

0

Doi bătăuși periculoși din comuna Pogana, cunoscuți și ca mari scandalagii în zonă, au ajuns după gratii după o serie de ”aventuri” cu pumni, picioare și bunuri distruse.

Pe 21 ianuarie, indivizii cu vârste de 23 de ani, respectiv 29 de ani, din satul Bogești, au zvântat cu bătaia un bărbat în vârstă de 46 de ani, din același sat, la doar o lună după ce fuseseră plasați sub control judiciar.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au stabilit faptul că, în data de 21 ianuarie 2022, ora 22:00, pe fondul unei stări conflictuale spontane, cele două persoane cercetate ar fi provocat scandal și ar fi agresat un bărbat, de 46 de ani, din aceeași localitate, în timp ce se aflau într-un spațiu comercial din localitatea Bogești. În data de 22 ianuarie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii bârlădeni au luat față de cei doi bărbați măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore. Cei doi erau cercetați și într-un alt dosar, pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. În cursul lunii decembrie 2021, împotriva lor a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile. În cauză, s-a dispus reunirea celor două cauze penale, iar în data de 9 februarie 2022, Judecătoria Bârlad a admis propunerea formulată de către procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad și a înlocuit măsura controlului judiciar cu măsura arestării preventive, pentru ambii bărbați, pe o perioadă de 30 de zile”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.