Acasă Infracțional Doi frați din Mălușteni, cu răni grave după ce au fost bătuți...

Doi frați din Mălușteni, cu răni grave după ce au fost bătuți cu pumnii și picioarele de un consătean

0

Un bărbat din Mălușteni a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a bătut crunt doi frați din aceeași localitate.

Scandalul a avut loc pe 6 septembrie, la 22.30, când agresorul, în vârstă de 29 de ani, s-a luat la harță cu cei doi frați, iar de aici până la bătaie nu a mai fost decât un pas. Victimele, de 46 de ani, respectiv 47 de ani, au fost lovite cu pumnii și cu picioarele.

Conform raportului preliminar de expertiză emis de medicii legiști, în urma agresiunii, persoanele vătămate au suferit leziuni ce necesită 50-55, respectiv 28-30 de zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare. Pe 14 septembrie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Murgeni au luat față de bărbatul de 29 de ani măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Un alt prezumtiv autor, bărbat de 39 de ani, din Mălușteni, este cercetat în stare de libertate. Ulterior, pe 15 septembrie, bărbatul reținut a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, instanța luând față de acesta măsura arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a tuturor persoanelor participante la agresiune și dispunerea măsurilor legale”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.