Acasă Infracțional Doi frați din Solești, arestați după ce aproape că și-au omorât în...

Doi frați din Solești, arestați după ce aproape că și-au omorât în bătaie un consătean

0

Doi frați din Solești au fost trimiși în arest preventiv de magistrații vasluieni, după ce și-au bătut cu sălbăticie un consătean, punându-i acestuia viața în pericol, potrivit evaluărilor medicilor.

Pe 28 martie, la 10 noaptea, cei doi frați, împreună cu un amic din Constanța, au luat la bătaie un bărbat în vârstă de 53 de ani, în timp ce acesta se afla pe terasa unui local din Solești.

Între ei exista o stare conflictuală mai veche, iar după câteva pahare agresorii și-au dat seama că trebuie să își facă ”dreptate”. L-au bătut pe bărbatul de 53 de ani cu pumnii și cu picioarele până când acesta nu s-a mai ridicat de jos.

A fost transportat la spital unde doctorii au stabilit că loviturile i-au pus viața în primejdie, iar vătămările corporale vor necesita între 30 și 35 de zile de îngrijiri medicale.

În data de 5 aprilie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de cei trei bărbați cercetați. Pe 6 aprilie 2022, Judecătoria Vaslui a dispus față de aceștia măsura arestării preventive, pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanelor implicate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală și lovire sau alte violențe”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.