Acasă Infracțional Doi tineri bătuți cu sălbăticie de un bețivan, pe strada Mihail Kogălniceanu...

Doi tineri bătuți cu sălbăticie de un bețivan, pe strada Mihail Kogălniceanu din Vaslui

0

Doi tineri în vârstă de 20 de ani au fost bătuți cu sălbăticie în plină stradă, iar unul dintre aceștia s-a ales cu răni care au necesitat îngrijire medicală.

Agresorul este un vasluian, de 26 de ani. Incidentul a avut loc pe 14 septembrie, la ora 22.00, în zona unei farmacii de pe strada Mihail Kogălniceanu, când, pe fondul consumului de alcool, agresorului i-a sărit țandăra și i-a luat la bătaie pe cei doi băieți. Aceștia au fost loviți cu pumnii și cu picioarele, unul dintre ei suferind leziuni traumatice ce au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale.

La data de 15 septembrie, ca urmare a administrării probatoriului, Biroului Investigații Criminale Vaslui au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior, pe 16 septembrie,, acesta au fost prezentat Judecătoriei Vaslui, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, împotriva sa fiind dispusă măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a bărbatului și dispunerea măsurilor legale”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.