Acasă Infracțional Doi tineri din Vaslui, săltați de poliție pentru trafic și consum de...

Doi tineri din Vaslui, săltați de poliție pentru trafic și consum de droguri de risc

0

Doi tineri din municipiul Vaslui, de 19, respectiv 21 de ani, au fost reținuți de polițiști pentru trafic de droguri de risc în formă continuată și consum de droguri de risc. Unul dintre ei (21 ani) a fost deja arestat preventiv pentru 30 de zile, iar celălalt urmează a fi prezentat Tribunalului Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Pe 2 iulie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vaslui, au pus în aplicare 8 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiile Vaslui și Iași, în urma cărora, au fost descoperite și ridicate diverse cantități de cannabis, plante de cannabis, semințe de cannabis, patru cântare, cinci grindere, 4.782 de lei, un terminal mobil și o cartelă SIM.

Polițiștii au pus în aplicare un mandat de aducere, tânărul de 21 de ani fiind prezentat la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vaslui, în vederea audierii. Tribunalul Vaslui a dispus ulterior arestarea sa preventivă, pentru 30 de zile.

Pe 22 august, polițiștii au pus în aplicare un mandat de aducere, pe numele tânărului de 19 ani, acesta fiind în așteptarea deciziei Tribunalului Vaslui.

Din cercetări a reieșit că, în perioada martie – iulie a.c., persoanele bănuite ar fi deținut și comercializat droguri de risc consumatorilor din municipiul Vaslui”, se arată într-un comunicat transmis de Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.