Acasă Local Domnul Rusu de la Coroiești are cuvântul!

Domnul Rusu de la Coroiești are cuvântul!

0

de Simona MIHĂILĂ

În comuna Coroiești, campania electorală ar fi o perioadă anostă și lipsită de tonus dacă domnul Rusu nu ar fi un om animat de simțul datoriei cetățenești.

Domnul Rusu este cel mai activ membru al grupului de socializare ”Coroiești”. Talentul său ”oratoric” reușește, cu fiecare postare, să capteze atenția concetățenilor. Dar numai a celor dotați cu multă perspicacitate și infinită putere de concentrare. Sunt calități esențiale pentru a-l urmări până la capăt pe domnul Rusu.

În general, postările domniei sale abundă de idei și informații pe care și le expune fără a face exces de puncte, cratime și virgule. Uneori face economie și de spațiul dintre cuvinte.

La un moment dat, la o postare, un neavenit i-a recomandat domnului Rusu un Abecedar. Dar pentru că intervenția nu avea nicio legătură cu subiectul postării, domnul Rusu a avut inteligența să-l ignore.

O susținătoare a domnului Rusu l-a pus la punct pe neavenit incluzând chestiunea cu Abecedarul in categoria sugestiilor ”de prost gust”. Ba chiar l-a certat că nu apreciază îndeajuns elanul cu care domnul Rusu sancționează superior ”prostimea actuala”.

Dacă aveți la îndemână un Google Translate, vă invităm la lectură:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.