Acasă Infracțional Două femei bătute și înjurate în Piața ”Sf. Ilie” din Bârlad. Agresorul,...

Două femei bătute și înjurate în Piața ”Sf. Ilie” din Bârlad. Agresorul, lăsat liber

0

Scandal de proporții în Piața ”Sf. Ilie” din Bârlad, în zona Halei Centrale. Două femei au fost bătute și înjurate de un bărbat și numai prezența de spirit vânzătoarei magazinului în care femeile s-au refugiat le-a scăpat pe acestea de agresiuni și mai mari.

Incidentul s-a petrecut marți, 22 februarie, în jurul orelor prânzului, când un echipaj de ordine publică a Poliției Bârlad a fost solicitat să intervină în conflictul de lângă Hală.

Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Bârlad, ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, proferând cuvinte injurioase și amenințări față de două femei. Ulterior, acesta le-ar fi lovit pe cele două și ar fi încercat să pătrundă într-un spațiu comercial, unde femeile s-ar fi refugiat, fiind oprit la intrare de angajatele respectivului spațiu. Cele două femei agresate, în vârstă de 28, respectiv 50 de ani, ambele din municipiul Bârlad, au suferit, în urma agresiunii, leziuni superficiale ce nu au necesitat îngrijiri medicale”, a relatat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

În aceeași zi, poliţiştii bârlădeni au luat față de agresor măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.