Acasă Infracțional Două femei care comercializau petarde în Piața ”Sf. Ilie” Bârlad, au rămas...

Două femei care comercializau petarde în Piața ”Sf. Ilie” Bârlad, au rămas fără marfă și s-au ales cu dosar penal

2

Două femei din Bârlad, care comercializau petarde în Piața ”Sf. Ilie” din localitate au rămas fără marfă și s-au ales cu dosar penal, după ce au fost ”date în primire” de cetățeni.

Ghinionul a căzut pe capul celor două femei, care vindeau articole pirotehnice în văzul trecătorilor, fără să le pese că încalcă legea, în Ajunul Crăciunului.

”Ca urmare a sesizării, poliţiştii locali le-au condus la sediul Poliţiei Locale Bârlad, iar cu ocazia controlului corporal au fost găsite asupra uneia dintre ele un număr de opt cutii inscripţionate «Corsar», care conţineau în total 60 bucăţi materiale pirotehnice şi patru cutii inscripţionate «Orginal», care conţineau 20 bucăți materiale pirotehnice. Materialele în cauză au fost ridicate şi predate organelor de urmărire penală, în scopul confiscării și continuării cercetărilor.

Poliția locală adresează mulțumiri cetățenilor care au semnalat acte contrare legii și va acționa cu prioritate în această perioadă pentru a preveni operațiuni neautorizate cu articole pirotehnice, precum și pentru a diminua disconfortul produs de folosirea acestora”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale Bârlad.

2 COMENTARII

  1. Nu va este rușine, praf în ochi ,peste tot în piață se vând petarde și ei au fost sesizați, sigur la sunat un prieten pe Chelaru, vrăjeală de doi lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.