Acasă Infracțional Două mașini răsturnate și patru oameni în spital, în urma unui accident...

Două mașini răsturnate și patru oameni în spital, în urma unui accident petrecut între Bârlad și Bădeana. Victimele sunt din Vaslui și Băcani

0

Patru persoane au fost transportate duminică seară la Spitalul de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad, după ce autoturismele în care se aflau au intrat în coliziune și s-au răsturnat pe marginea DE 581, între Bârlad și Bădeana (comuna Tutova).

”Cu ocazia cercetărilor polițiștii au stabilit faptul că, un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Vaslui a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din localitatea Băcani. În urma impactului, au rezultat 4 victime, două din autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 45 de ani ( un bărbat în vârstă de 70 de ani și un băiat în vârstă de 16 ani) și din al doilea autoturism implicat în eveniment a rezultat vătămarea conducătorului auto, dar și a pasagerei, o femeie în vârstă de 29 de ani”, ne-a declarat Mihaela Manoliu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

La locul accidentului au fost trimise două echipaje de ambulanță, la sosirea cărora toate cele patru victime erau conștiente, potrivit declarației dr. Dan Ungureanu, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui. Vctimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Potrivit declarațiilor martorilor, ambele mașini se îndreptau spre Bârlad. Unul dintre șoferi ar fi virat la stânga, în intenția de a intra pe un drum agricol. Celălalt șofer, care venea din spate, a intrat în depășire. Nu a avut timp, întrucât s-a izbit în autoturismul angajat deja în părăsirea șoselei către drumul agricol.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de negativ în ambele cazuri.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și se efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.