Acasă Administrație publică Echipa de conducere a comunei Tutova și-a intrat în atribuții

Echipa de conducere a comunei Tutova și-a intrat în atribuții

0

Oficial, echipa de conducere a comunei Tutova, desemnată prin vot după scrutinul din 27 septembrie, și-a intrat în atribuții în formație completă.

Duminică, 22 noiembrie, după învestirea în funcție a ultimilor trei consilieri cărora Judecătoria Bârlad le-a validat mandatele, noul Consiliu Local (CL) al comunei l-a desemnat pe cel care îl va seconda pe primarul Ion Corciovă în următorii patru ani.

Victor Vlasie este numele tutoveanului ales în funcția de viceprimar și face parte din PSD, la fel ca primarul Corciovă.

Spre deosebire de edilul-șef, care se află la al patrulea mandat în fruntea comunei, Victor Vlasie este la prima sa experiență în administrația publică locală.

Debutul oficial în noua legislatură a fost marcat la sediul Primăriei Tutova cu tort, șampanie și… deocamdată, dialoguri armonioase. Scânteile și patimile politice vor fi cel mai probabil ingrediente pentru viitoarele ședințe de lucru, atunci când cei 10 consilieri social-democrați și cei trei de la PNL își vor intra cu adevărat în pâine. (S.M.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.