Acasă Local Eforturile primăriței Alina Iuliana Munteanu de a aduce gaz în comuna Grivița...

Eforturile primăriței Alina Iuliana Munteanu de a aduce gaz în comuna Grivița au fost răsplătite: proiectul se află printre primele 73 aprobate la nivel național

4

Succes binemeritat obținut de Primăria Grivița: proiectul privind înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale depus pentru finanțare prin programul ”Anghel Saligny” se află printre primele 73 aprobate de Ministerul Dezvoltării.

Vestea, făcută publică de senatorul Mihail Iulian Bîca, pune capăt emoțiilor cu care primărița Alina Iuliana Munteanu a stat până acum, după câțiva ani de demersuri și eforturi intense pentru obținerea finanțării.

Aproape 42 de milioane de lei vor fi direcționați pentru investiția care va face ca sobele cu lemne și butelia să rămână doar o amintire pentru locuitorii comunei.

Rețeaua de gaze naturale va avea o lungime de 48.5 kilometri și va acoperi toate cele trei sate ale comunei (Grivița, Trestiana și Odaia-Bursucani), având posibilitatea de conectare peste 1.600 de gospodării, dar și agenții economici care își desfășoară activitatea în zonele izolate ale comunei.

Statul român este obligat să implementeze proiectul până în anul 2023. (Simona MIHĂILĂ)

4 COMENTARII

  1. Multumim Alina Iuliana Munteanu.Aceasta exceptionala realizare ti se datoreaza 100%.Fara intelepciunea si perseverenta ta nimic nu era.Asa cum nici,o alta exceptionala realizare,centura ocolitoare a Barladului,nu era fara Dumitru Boros.Va multuimesc frumos amandorura.Dumnezeu sa va binecuvinteze.Sunteti formidabili !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.