Acasă Local Ei sunt noii ofițeri de poliție încadrați de Inspectoratul Județean de Poliție...

Ei sunt noii ofițeri de poliție încadrați de Inspectoratul Județean de Poliție Vaslui. Iată în ce zone au fost repartizați

0

Corpul ofițerilor de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Vaslui s-a mărit cu șapte ofiţeri, absolvenţi ai Academiei de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” București, promoția iulie 2022, după ce aceștia au depus jurământul de credință.

În funcție de mediile obținute, proaspeții absolvenți au fost repartizați pe funcțiile vacante disponibile, avându-se în vedere situația operativă înregistrată, precum și creșterea gradului de siguranță a cetățeanului.

Astfel, ofițerii de poliție urmează să-şi desfăşoare activitatea la Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, Secția 2 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, Secția 8 Poliție Rurală Iana din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, doi la Serviciul Criminalistic și doi la Compartimentul Juridic din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Vaslui.

Până la terminarea perioadei de tutelă, proaspeții absolvenți vor beneficia de sprijinul colegilor cu experiență și vor fi implicați în rezolvarea problemelor comunității în mijlocul căreia își vor desfășura activitatea. Le dorim mult succes în carieră!, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.