Acasă Local Elevii de la ”Eminescu”, mutați în Dubai pe timpul iernii? Rezervările la...

Elevii de la ”Eminescu”, mutați în Dubai pe timpul iernii? Rezervările la hotel au fost făcute!

0

Elevii Liceului Teoretic ”Mihai Eminescu” din Bârlad ar putea fi mutați în Dubai pe perioada iernii, timp în care vor trece la cursuri online. Decizia atârnă doar de voința premierului Nicolae Ciucă, căruia nu-i rămâne decât să organizeze rapid această deplasare, întrucât din partea elevilor va avea, cu siguranță, toată disponibilitatea.

  • Elevii de la ”Eminescu”, mutați în Dubai pe timpul iernii? S-au făcut rezervările la hotel!

Ideea îi aparține prezentatorului TV Dan Negru, după ce a aflat despre gigantica factură de 54.000 de euro pe care liceul trebuie să o plătească pentru încălzirea de luna trecută.

Dan Negru a făcut o scurtă documentare printre agențiile de turism și a aflat că statul român ar ieși mai ieftin dacă ar caza copiii la un hotel din Dubai în luna februarie. În acest sens, vedeta TV a făcut rezervările necesare și a prezentat întreaga analiză financiară pe pagina sa de socializare.

”In atenția domnului Nicolae Ciucă, prim ministru României. Domnule prim-ministru, am găsit soluția! O școală din Bârlad a primit factura la gaze pe luna trecută de 54 mii euro. Știrea e in toată presa. Va anunț cu deosebit respect că am găsit rezolvarea problemei pentru urmatoarea lună de iarnă! Am rezervat 31 de paturi de hotel in Dubai la modica suma de 11470 de euro pentru toată luna februarie. Cu doi intr-un pat, mutăm toată școala și ieșim mai ieftin. In Dubai e cald, n-au nevoie de gaz. Profesorii rămân in Bârlad și facem școala online. Va rog sa-mi comunicați urgent dacă doriți sa rezerv camere și pentru ceilalti 4 miloane de copii școlarizați in România. Ne mai gandim prin martie dacă-i mai aducem inapoi. Oricum pleacă. Cu deosebită considerație, al d-voastră, Dan Negru”, a scris prezentatorul TV pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.