Acasă Local Elevii pregătiți de profesorul Corneliu Constantin Pleșu aduc la Bârlad trofeul Festivalului...

Elevii pregătiți de profesorul Corneliu Constantin Pleșu aduc la Bârlad trofeul Festivalului ”MAI cu Folk”, pentru al doilea an consecutiv, dar și multe alte premii la diferite secțiuni

0

Bucurie mare, torente de aplauze și tot atâtea felicitări curg necontenit după ce duminică, 15 mai, elevii pregătiți de energicul profesor Corneliu Constantin Pleșu au adus la Bârlad, pentru al doilea an consecutiv, trofeul Festivalului ”MAI cu Folk”.

Cea de a VIII-a ediție a evenimentului organizat de Primăria Vaslui a fost dedicată în acest an memoriei renumitului cantautor vasluian Ion Chiriac, trecut în neființă în urmă cu un an.

Dacă în 2021 Marele premiu al festivalului a fost adus la Bârlad de gemenele Anisia și Amedeea Mereuță, de această dată întreaga admirație a juriului a mers către Grupul ”Ecou”, fondat și condus de profesorul Pleșu.

”Premiile obținute de elevii noștri de la Școala gimnazială Ep. Iacov Antonovici si de la Colegiul Național Gheorghe Roșca Codreanu au fost, în ordinea categoriilor de vârstă, următoarele: grupa 9 -12 ani, locul I, exceptionalul Luca Mastacan; grupa 12-15 ani, locul III minunata Elena Secrieru, grupa 16-20 ani, locul I o mai veche cunoștință, Parpalea Ana Maria – de la «Codreanu». Premiul special «Ion Chiriac» a fost caștigat de minunatii frați gemeni, Petru și Nicolae Calin. Premiul special pentru creație, tot o veche cunoștință, Muntianu Vanessa, «Codreanu». Toate aceste premii la individual!

La secțiune grupuri am muncit mult și am repus pe picioare grupul «Cristal» care a reusit o mare performanță: locul I la categoria 16-20 de ani! La final a venit și anunțul mult așteptat: Mare premiu – Trofeul Festivalului a mers la grupul «Ecou», de la Școala Ep. Iacov Antonovici. Au fost două zile grele cu mari emoții, dar și cu importante premii câștigate! Multumim echipei de organizare, Primăriei Vaslui, membrilor juriului pentru corectitudine, cantautorului Walter Ghicolescu, tuturor participantilor, tuturor colegilor profesori care i-au pregătit pe acești minunați copii, părinților pentru implicare si participare! Mulțumesc și domnului consilier Ivan Vasile, care de când merge împreună cu noi ne poartă de grija dar și noroc, fiindcă am câștigat peste tot Marele trofeu!”, a declarat plin de emoție sufletistul profesor bârlădean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.