Acasă Local Eveniment-premieră la Bârlad: primul campionat de vorbit în public pentru liceeni, organizat...

Eveniment-premieră la Bârlad: primul campionat de vorbit în public pentru liceeni, organizat în sprijinul copiilor cu autism! Cine sunt competitorii și cum pot fi procurate invitațiile!

0

La Bârlad va fi organizat, pentru prima dată un campionat de vorbit în public. Competitorii sunt elevi de la liceele din Bârlad, iar evenimentul este o premieră și dintr-un alt punct de vedere: se desfășoară în scop caritabil, iar fondurile strânse vor fi donate integral copiilor din Bârlad diagnosticați cu autism și aflați sub protecția Centrului terapeutic Cristi’s Outreach.

Campionatul de vorbit în public pentru elevii de liceu este organizat de Asociația RestartEdu Bârlad, profilată pe realizarea de programe și cursuri educaționale.

Ineditul eveniment are loc pe 5 iulie, de la ora 18.00, în sala mare a Cinematografului ”Victoria”. Intrarea se face în baza unei invitații ce poate fi procurată în schimbul unei donații de 30 de lei pentru terapia de care copiii diagnosticați cu autism au atâta nevoie pentru a reuși să se descurce în viață.

În competiție au intrat 12 liceeni bârlădeni (ale căror nume și fotografii pot fi văzute în fotografia atașată articolului). Tinerii sunt pregătiți intens în aceste zile de către un veteran al public speaking, Andrei Ananie, antrenor la nivel național.

Concursul se desfășoară în două etape (semifinală și finală), iar publicul va fi cel care va putea vota discursurile cele mai inspirate.

”Vom vorbi despre adolescență și lecțiile ei, respectiv despre independență și relațiile interumane. Publicul își va putea susține favoriții, iar cea mai tare galerie va fi premiată”, au transmis organizatorii.

Așadar, sunteți așteptați la un eveniment nemaivăzut până acum la Bârlad. In schimbul experienței unice, a spectacolului plin de energie și de inspirație dat de tinerii dornici să-și învingă inhibițiile și să-și facă auzită vocea, bârlădenii pot contribui la tratamentul copiilor cu autism cu modica sumă de 30 de lei. Invitațiile pot fi rezervate la numărul de telefon 0759.079.517. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.