Acasă Local Exclusivistele saloane Mira dau startul sezonului de evenimente. Iată cum a decis...

Exclusivistele saloane Mira dau startul sezonului de evenimente. Iată cum a decis Mirabela Popica să ridice de pe umerii mireselor grija organizării unor nunți fără cusur și cu ce surprize sunt așteptați clienții de zi cu zi (ADVERTORIAL)

0

Saloanele Mira, cele mai exlcusiviste locații de party și relaxare, situate la doar 15 minute de Bârlad, își deschid ușile pentru momente nemuritoare.

”Încercăm, în mod repetat, să ne surprindem clienții cu servicii ce pot atrage în mod deosebit atenția asupra evenimentului lor, reușind astfel să impresionam și împreună să stabilim trenduri, în loc să le urmărim. Dăm startul sezonului de evenimente mult așteptat, sezonul 2022. Se poartă petrecerile grandioase. Tuturor ne-a fost mare dor să ne bucurăm de aceste întruniri cu familia, cu prietenii, fără să avem alte griji”, declară Mirabela Popica, proprietara grupului Mira.

Mirabela Popica, cea care de mai bine de 12 ani este obișnuită să facă față cu calm și creativitate celor mai neobișnuite, imprevizibile și atipice situații care pot apărea la o nuntă, “Wedding Planner“ și cea care administrează trei locații pentru evenimente, revoluționează industria evenimentelor și crează noi trenduri:

”Ne-am conectat forțele cu cei mai de seama colaboratori și am schițat câteva tematici, meniuri și decoruri pentru viitorii noștri clienți. Tocmai pentru a le ușura lor munca, pentru a le arata câta importantă acordam fiecărui eveniment și detaliu.

Anul acesta, evenimentele la Mira vor «lumina». Butaforii, decorațiuni, podium de sticlă, mărturii personalizate cu numele mirilor care au ales sa își sărbătorească cel mai important evenimnet din viața lor in locațiile noastre, meniuri lucrate cu pasiune de bucătarii noștri, spectacol de flori dichisite cu originalitate, cele mai spectaculoase torturi și Candy Bar-uri, pe care Pensiunea noastră le recomanda, toate și-au făcut loc in locația noastră săptămâna trecută, tocmai pentru a ne pregăti de ceea ce urmează. Un sezon fabulos, cu nunți și evenimente frumoase.

Vedeta sezonului la Mira va fi Gloria. Gloria Lights. Vedeți voi, girafa noastră este îndrăgostită dar nu știe. Capul se află în nori iar inima e la prea mare depărtare de cap. Vă rugam totuși cineva să o «lumineze», nu de alta dar tocmai ne-a smuls candelabrul de pe tavan.

Credem ca fiecare poveste de iubire merita un cadru cu adevărat magic. Elegantă și boemă, înconjurată de apă și natură, locația noastră găzduiește o atmosfera relaxanta și un decor intim, perfecte pentru nunta ta.

Cu vedere la piscina iluminată nocturn, Exquisite by Mira, se remarca prin decorațiuni de lux, scaune de poveste și candelabre spectaculoase. Locația dispune de spațiu ce impresionează prin mărime și decor, cu posibilități nelimitate de amenajare. Trebuie doar sa visați și noi vom pune in practica.

Exquisite by Mira pune în atenția tuturor un nou serviciu exclusivist, Cigar Bar sau Bar Tobacco, cu un aer vintage, desprins din anii trecuți, ce oferă o întreagă gamă de trabucuri, țigări de foi, cognac, ciocolată fină, bomboane de cafea și multe alte bunătăți, pentru momentul de răsfăț al domnilor, cât și al doamnelor îndeajuns de curajoase.

Oferă invitaților tăi o experiență nouă, oportunitatea de a se relaxa, de a se strânge într-un singur loc și a stabili noi conexiuni, fie ele emoționale sau intelectuale. Oamenii vor uita cuvintele pe care le aud, vor uita lucrurile pe care le-au făcut, dar nu vor uita niciodată cum i-ai făcut să se simtă, la evenimentul tău.

La Exquisite by Mira, VOI sunteti in centrul atentiei noastre! Suntem echipa care realizează o completare unica și fundamentala intre ideea clientului și materializarea acesteia. Este rezultatul a peste 12 ani de experiență, bazat pe istoricul evenimentelor de succes care au avut loc la Pensiunea Mira.

Oferind servicii de înaltă ținută, de-a lungul anilor am raspuns cu promptitudine solicitărilor, mai mult sau mai puțin convenționale. In acest moment, prin serviciile proprii Pensiunea Mira ☆ ☆ ☆ ☆ precum si o selecție riguroasă de colaboratori din varii domenii conexe, avem certitudinea că am transformat multe vise – fie ele clasice sau inedite – în realitate.

Ne-au încredințat în totalitate reușita zilei celei mari nenumărate cupluri de miri, și pledăm vinovați, cu vot unanim, pentru promptitudine, flexibilitate si seriozitate.

Găzduim orice tip de eveniment privat/corporate în cele 3msaloane:

– RESTAURANT MIRA 100 de locuri

– SALON MIRA pana la 170 de locuri

– EXQUISITE BY MIRA de la 120 până la 400 de locuri.

Mireasa, mirele și invitații au nevoie de timp și de spațiu pentru pregătirile dinainte de nuntă. Noi punem la dispoziție camere special amenajate pentru relaxare, înainte de eveniment. Mirii beneficiază întotdeauna de o camera gratuită.

Suntem o echipă responsabilă, devotată și organizată, cu servicii de calitate și originale cu care ne mândrim să ne prezentăm la evenimentul tău.

Pentru că ne dorim ca petrecerea visurilor voastre să devină realitate, Exquisite by Mira va prelua responsabilitatea tuturor aspectelor ce țin de logistică și planificare, cu promisiunea că vă va depăși așteptările. Sună-ne la numărul de telefon +40 (769) 003 370 sau scrie-ne la adresa de e-mail Exquisitebymira@gmail.com și hai să stabilim toate detaliile.

Sub motto-ul celor 5 P (“perfect, planning, prevents, pathetic, performance”). Mira

Suntem încântați sa te avem ca oaspete distins într-un loc elegant si special, la doar 15 de minute de Bârlad”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.