Acasă Infracțional Femeie din Băcești, la un pas să fie ucisă pentru a doua...

Femeie din Băcești, la un pas să fie ucisă pentru a doua oară de iubit. Prima dată l-a iertat, scăpându-l astfel de arest

0

O tânără de 21 de ani, din localitatea Băcești, a văzut moartea cu ochii zilele trecute, când concubinul său, de aceeași vârstă a bătut-o cu o violență ieșită din comun, după care a vrut să o înjunghie.

În luna aprilie, bărbatul le-a bătut cu sălbăticie pe fiica lor minoră, pe femeia de lângă el, pe sora și pe mama acesteia. Atunci a scăpat de arestul preventiv în care fusese trimis de judecători, după ce concubina l-a iertat și s-a împăcat cu el.

În urmă cu câteva zile, pe fondul consumului de alcool și al geloziei, bărbatul și-a agresat concubina, aplicându-i mai multe lovituri în zona corpului și a capului. Apoi, a luat un cuțit cu care a încercat să o înjunghie pe femeie. A reușit să-i producă o plagă la mână.

Serviciul de Medicină Legală Vaslui a stabilit că aceasta necesită un număr de 4-5 zile îngrijiri medico-legale.

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, iar pe 10 august a fost prezentat Judecătoriei Vaslui care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, se precizează în cadrul unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul Județean de Poliție Vaslui.

Agresorul a fost trimis în arest și în luna aprilie, după ce polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 6 Negrești au reușit să scoată din mâinile lui aproape toată familia. Atunci, tot pe fondul consumului de alcool, individul a provocat scandal la domiciliu, și-a lovit fiica minoră și a distrus mai multe bunuri din locuință.

De frică, partenera lui de viață a fugit de acasă, împreună cu copiii. Crezând că s-au adăpostit în casa socrilor săi, bărbatul a a intrat în locuința acestora, împotriva voinței lor.

Temându-se pentru starea de sănătate a fiicei și a nepoatelor sale, soacra bărbatului, o femeie de 45 de ani, a plecat în căutarea lor, însă a fost susprinsă de ginere pe drumul public, unde a amenințat-o că-i va da foc la casă, lovind-o totodată cu pumnii și picioarele. În apărarea femeii a sărit o altă fiică de-ale sale, o tânără de 17 ani, pe care bărbatul a bruscat-o, iar când aceasta a sunat la 112, i-a smuls telefonul din mână și l-a trântit de pământ, spărgându-l, se arată în comunicatul de presă al IJP Vaslui.

A fost reținut de poliţişti, după care judecătorii vasluieni au dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările în dosar au fost sistate după ce femeia l-a iertat, agresorul fiind pus de îndată în libertate, conform legii. (Daniel MICU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.