Acasă Local Filantropul Constantin Duluțe, o nouă infuzie de viață prin intermediul Spitalului ”Beldiman”:...

Filantropul Constantin Duluțe, o nouă infuzie de viață prin intermediul Spitalului ”Beldiman”: 10 concentratoare de oxigen

0

Omul de afaceri Constantin Duluțe, continuă să salveze vieți. Fundația care îi poartă numele a donat Spitalului de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad 10 concentratoare de oxigen. Acestea au ajuns deja în secțiile Pneumologie, Psihiatrie și Boli Infecțioase, acolo unde pacienții cu plămânii afectați de virusul Sars-Cov2 vor fi ajutați să respire.

”Într-o perioadă în care toate spitalele se confruntă cu lipsa de oxigen, Fundația «Constantin Duluțe» donează unității noastre 10 concentratoare de oxigen, în valoare de 71.332 lei. Acesta donatie este vitala, extrem de importanta, si vine în ajutorul pacienților noștri si a spitalului nostru pentru a putea face față provocărilor tot mai mari cauzate de situația epidemiologică actuală!”, este mesajul transmis de reprezentanții spitalului bârlădean.

Printre alte donații făcute de Constantin Duluțe pentru salvarea vieților omenești se numără sistemul de testare PCR, în valoare de peste 75.000 de dolari, datorită căruia la spitalul bârlădean pot fi efectuate teste de confirmare a coronavirusului. Odată cu aparatura, omul de afaceri a mai donat 1.000 de kituri de extragere a ARN-ului și 1.000 de kituri pentru RT-PCR.

În octombrie, fundația filantropului bârlădean a echipat spitalul Bârladului cu două aparate EKG Edan performante, un computer și o imprimantă laser. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.