Acasă Local Firma Concelex a anunțat oficial preluarea lucrărilor la varianta ocolitoare a Bârladului

Firma Concelex a anunțat oficial preluarea lucrărilor la varianta ocolitoare a Bârladului

1

Compania de construcții Concelex a anunțat în mod oficial preluarea lucrărilor la Varianta de ocolire a Bârladului.

”Ne extindem portofoliul lucrărilor de infrastructură rutieră cu un nou proiect: am devenit antreprenor general pentru «Varianta de Ocolire Bârlad». La finalul lucrărilor de execuție, noul tronson va fi conectat la infrastructura existentă, cu profil de drum național, permițând devierea traficului de tranzit în exteriorul localității.

Varianta de Ocolire a Bârladului este formată dintr-un segment distinct, complet nou – Varianta de Est, ce se desfășoară între D.N. 24, la intrarea în Bârlad, și D.N. 24, la ieșirea din Bârlad spre Vaslui. Va avea o lungime totală de 11,281 kilometri, o lățime platformă de 10 metri, 4 poduri, 3 pasaje, 4 intersecții, 24 de podețe și două parcări de scurtă durată”, se arată în anunțul oficial transmis de compania de construcții.

Concelex are în portofoliu lucrări de amploare atât pe teritoriul României, cât și în Europa. Printre acestea se numără: construirea Centrului de cercetare, inovare și tehnologii pentru materiale noi al Institutului Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Materialelor, modernizarea și extinderea Aeroportului Delta Dunării Tulcea, extinderea Spitalului Județean de Urgență Alexandria, ansamblurile rezidențiale Parcului20 și Arbo Residence, stadioanele Steaua și Rapid, construirea Catedralei Ortodoxă din Munchen/ Germania, construirea unui nou terminal la Aeroportul Internațional „Traian Vuia” din Timișoara, a Bisericii Sf. Ștefan cel Mare din Viena, dar și a mai multor spitale, școli, licee etc.

Preluarea construirii variantei ocolitoare a Bârladului a avut loc în urmă cu aproximativ o lună, timp în care lucrările au crescut de la 32% la aproximativ 45%. (Simona MIHĂILĂ)

1 COMENTARIU

  1. Jos palaria,dle primar,Dumitru Boros.Ati fost promotorul acestei investitii colosale pt.Barlad si localitatile adiacente,sunteti sufletul EI.Va fi,adevarata bomboana de pe tort,alaturi de celelalte realizari exceptionale..Realizari,care,Doamne,tare,tare mai sta.n gat unor secaturi,adevarate secaturi,pe care chiar dvs.i.ati scos la lumina.
    Va multumesc !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.