Acasă Local (FOTO) Candidatul PNL la Primăria Puiești a copiat cuvânt cu cuvânt mesajul...

(FOTO) Candidatul PNL la Primăria Puiești a copiat cuvânt cu cuvânt mesajul adresat alegătorilor de către candidatul ALDE la Murgeni și l-a postat pe Facebook, ca fiind al său

0

Candidatul PNL la Primăria Puiești s-a dus aseară la culcare cu sentimentul plăcut al datoriei împlinite. Dar nu a fost ușor.

Liberalul Dumitru Budui, zis Sorin, care în timpul zilei a fost ocupat cu înscrierea la BEC a dosarului de candidatură, a ținut să le ofere fanilor săi din lista de Facebook vestea cea mare, aceea că este candidat oficial al PNL la fotoliul de primar.

S-a pus pe gândit, în căutarea celor mai alese cuvinte. După șiroaiele de sudori care l-au expus periculos scurtcircuitării propriului neuron încins, cu care s-a aflat într-o chinuitoare luptă preț de mai multe ore, neuronul a fost doborât.

Scăpat de povară, candidatul Budui a putut să se lase pradă inspirației. După o scurtă călătorie neproductivă pe site-urile de ”mesaje frumoase” și ”mesaje de suflet”, care-l scot din încurcătură la fiecare Paști, Crăciun și 8 Martie, inspirația l-a dus pe Dumitru, zis Sorin, pe pagina de facebook a omologului său de la ALDE, Dan Liviu Cain, candidat la Murgeni.

Dar ce-avem noi aici? Un mesaj adresat cetățenilor, căci și Cain tocmai își depusese dosarul la BEC!

A fost de ajuns să arunce o privire, că Budui s-a lămurit că exact așa voia și el să scrie. Fix la fel! Cuvânt cu cuvânt! S-a oprit brusc din lectură, îngrozit de gândul că mintea i-a fost cotropită de candidatul ALDE care i-a furat ideile înainte ca el însuși să fie conștient de ele.

Cu un copy-paste hotărât, Dumitru Budui și-a luat înapoi gândurile furate din cap de către opozantul politic.

Așa încât aseară, pe conturile de socializare ale candidaților Budui de la Puiești și Cain de la Murgeni, trona un mesaj identic adresat alegătorilor.

Singurele diferențe: mesajul lui Cain era postat cu cinci ore mai devreme decât al lui Budui, iar acesta din urmă înlocuise numele lui Dan Marian, candidat la Consiliul județean, cu cel al candidatului liberal pentru această instituție. (Simona MIHĂILĂ)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.