Acasă Local (FOTO/VIDEO) Iată cu ce oferte sunt așteptați clienții la marea deschidere a...

(FOTO/VIDEO) Iată cu ce oferte sunt așteptați clienții la marea deschidere a hipermarket-ului Kaufland Bârlad!

0

Kaufland Bârlad își așteaptă clienții cu zeci de oferte și reduceri de prețuri. Noul hipermarket va fi inaugurat joi, 16 februarie, după ce astăzi magazinul le-a fost prezentat autorităților Bârladului și reprezentanților mass-media.

Primarul Dumitru Boroș a fost invitat să taie panglica inaugurală alături de responsabilul magazinului, după care invitații au făcut un tur printre standurile cu produse pregătite pentru clienții ce vor păși pragul mâine.

Kaufland Bârlad este hipermarketul cu numărul 164 din rețea și asigură 85 de locuri de muncă. Este localizat în Centrul Comercial, în partea de nord a Bârladului și ocupă o suprafață totală de aproximativ 5.500 m2, dintre care peste 3.100 m2 sunt destinați spațiului de vânzare.

În ziua deschiderii, clienții vor avea parte de reduceri la o serie de articole alimentare și nealimentare.

Magazinul este deschis între 07:30 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminica, între 08:00 și 20:00.

Pentru a asigura un flux rapid de clienți și timp redus la cumpărături, hipermarketul este dotat cu 15 case de marcat, dintre care 9 standard și alte 6 case express, de tip self check-out.

Kaufland Bârlad dispune de vitrină cu servire asistată – cu o lungime de 21 metri, raioane de legume și fructe, brutărie, produse congelate, alimente de bază, dulciuri, drogherie, băuturi și articole nealimentare.

La punctul Grill din exterior, clienții sunt așteptați cu un meniu variat de mâncăruri gustoase gata preparate – ceafă de porc, mici, turinger, cabanos, pui la rotisor, cartofi prăjiți etc.

Galeria comercială oferă clienților accesul la numeroase magazine și servicii, printre care o farmacie, o cofetărie, fast-food, magazin cu bijuterii și accesorii.

Noul magazin Kaufland Bârlad integrează sisteme de colectare selectivă, în linie cu angajamentul companiei de a proteja mediul și de-a încuraja comportamentul responsabil în această direcție. Acestea sunt amplasate și funcționează astfel:

  • În parcarea magazinului, clienții vor găsi un automat de tip self-service, unde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Pot colecta aici trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).
  • La intrarea în magazin, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 35% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară. Clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.

Magazinul beneficiază și de o suprafață generoasă, de 1.250 m2, alocată spațiilor verzi. Parcarea are o capacitate de peste 240 de locuri, dintre care 10 pentru persoanele cu dizabilități, 6 pentru părinți și 2 locuri cu acces la stațiile de încărcare a mașinilor electrice. Clienții au la dispoziție și rastele pentru biciclete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.