Acasă Administrație publică Funcționar din cadrul Primăriei Bârlad, infectat cu COVID 19

Funcționar din cadrul Primăriei Bârlad, infectat cu COVID 19

0

Se îngroașă gluma la Bârlad! COVID 19 și-a făcut intrarea în instituția publică nr. 1 a orașului: Primăria Bârlad.

Un funcționar din cadrul Biroului autorizări a fost depistat pozitiv cu SARS-COV2, fiind în acest moment internat în spital. Cel mai probabil, el a fost contaminat de soția sa, care se numără printre cadrele medicale infectate din secția Neonatologie a Spitalului de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad.

Reprezentanții Biroului Mass-Media din cadrul primăriei au confirmat informația și au precizat că funcționarul a primit rezultatul testului pe 20 iulie, ziua în care a și anunțat conducerea instituției.

A doua zi dimineață, la ora 6.00 biroul său a fost dezinfectat și închis. Astăzi, va fi supus unui alt proces de dezinfecție, odată cu întreaga clădire a primăriei, urmând a fi deschis publicului luni, 27 iulie.

Din fericire, colegul de birou al funcționarului infectat se afla în concediu încă de pe data de 15 iulie, rezultatul testului său fiind negativ. Dată fiind situația, va trebui să-și întrerupă concediul și să se întoarcă la serviciu de luni, așa încât activitatea Biroului autorizări să nu fie întreruptă.

Este cel de-al doilea caz de coronavirus din administrația publică a Bârladului, primul caz fiind înregistrat la Biblioteca ”Stroe S. Belloescu” Bârlad. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.