Acasă Local Gestul sublim al elevilor de la Liceul Pedagogic Bârlad! Bârlădenii sunt chemați...

Gestul sublim al elevilor de la Liceul Pedagogic Bârlad! Bârlădenii sunt chemați să se alăture

0

Elevii Liceului Pedagogic ”Ioan Popescu” din Bârlad ”recidivează” într-o nouă acțiune caritabilă menită să aducă lumină și belșug pe masă în rândul mai multor familii nevoiașe din Bârlad și câteva sate din împrejurimi.

După colecta publică organizată în pragul sărbătorilor de iarnă, când au strâns bani, alimente și haine pe care le-au împărțit unor persoane necăjite, Consiliul Școlar al Elevilor de la Pedagogic au iarăși nevoie de mărinimia oamenilor de bine.

Dorim să aducem bucuria Paștelui, materializată sub formă de daruri unui număr de 22 de copii, proveniți din familii defavorizate, aflați în situația în care părinții nu au posibilitatea de a le oferi cele necesare traiului. În plus, prin acest demers caritabil, ne dorim să venim și în ajutorul a câtorva copii aflați în centre de plasament cu pachețele cu dulciuri, pentru a le face o bucurie, ne-a declarat Daria Angela Vizitiu, din cadrul Consiliului Școlar al Elevilor Liceului Pedagogic.

Relu Mavroian, vicepreședintele consiliului, a precizat că este vorba de un număr de șase familii din Bârlad, Sălceni, Borodești și Băcani care vor beneficia de campania derulată.

Cei care doresc să participe la această campanie și să ajute aceste suflete în pragul Sărbătorilor de Paște, pot aduce la sediul Liceului Pedagogic din str. Lirei nr.5 Bârlad: alimente neperisabile (ulei, făină orez, zahăr, conserve, spaghete, biscuiți, napolitane, bomboane, sucuri etc.) pe care le vom depozita în școală! Doritorii pot aduce de asemenea și bani, pentru a le cumpără copilașilor pamperși, lapte praf, hăinuțe și rechizite. Împreună le putem oferi Sărbători mai calde si mai luminate decât de obicei, a mai spus Daria Angela Vizitiu. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.