Acasă Local Gimnastele de aur ale Bârladului! Echipa de junioare III a CSS Bârlad...

Gimnastele de aur ale Bârladului! Echipa de junioare III a CSS Bârlad s-a întors cu titlul de Campioană a Românei de la Campionatul Național de Gimnastică

0

Echipa de junioare III a CSS Bârlad s-a întors cu titlul de Campioană a Românei de la Campionatul Național de Gimnastică

Succes răsunător al gimnastelor bârlădence în cadrul Campionatului Național de Gimnastică de la Ploiești. Echipa de junioare III, nivel II a Clubului Școlar Sportiv (CSS) Bârlad s-a întors acasă cu titlul de campioană națională la această categorie, în timp ce junioarele de nivel I au obținut medalia de argint.

Un rezultat remarcabil pentru micuțele gimnaste: Bîgu Daria, Drestaru Maria, Avram Georgiana, Olaru Ariana, Balan Ilona, Bucătaru Andra, Cazacu Daria, Căldăraru Maria. În finalele pe aparate Cazacu Daria a luat o medalie de bronz la sarituri, Bucătaru Andra a ocupat locul 4 la sol, iar Balan Ilona locul 4 la individual compus, au transmis reprezentanții CSS Bârlad pe pagina de socializare a clubului.

Campionatul Național de Gimnastică s-a desfășurat la Ploiești, pe 21 și 22 mai, fiind transmis live pe canalul de Facebook al Federației Române de Gimnastică (publicul nu a avut acces).

La campionat au participat 15 cluburi de gimnastică: CSM Arad, SCM Bacău, CSS Barlad, CS Dinamo, CS Steaua, SCC Buzău, CSM Cluj, CSS Viitorul Cluj, CS Farul Constanța, CSS 1 Constanța, LPS Cetate Deva, CSS Focșani, CSM Onești, CS Petrolul Ploiești, CSS 1 Timișoara. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.