Acasă Infracțional Grav accident de circulație în comuna Zorleni. Un autoturism s-a făcut praf,...

Grav accident de circulație în comuna Zorleni. Un autoturism s-a făcut praf, iar șoferul, în vârstă de 39 de ani, a ajuns la Urgențe

0

Grav accident de circulație, miercuri seară, pe raza localității Simila, comuna Zorleni. Un TIR și un autoturism au intrat în coliziune, șoferul acestuia din urmă având nevoie de descarcerare.

La locul accidentului s-au deplasat echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, precum și pompieri de la Bârlad, care au intervenit cu autospeciale și echipaje specializate pentru descarcerarea, evaluarea și asigurarea măsurilor PSI.

La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite cele două autovehicule avariate, iar șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din județul Iași (localitatea Vânători) a primit primele îngrijiri de la ambulanțieri, după care a fost transportat de aceștia la Spitalul de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad.

”Pacientul prezenta multiple contuzii, traumatism cranio-cerebral cu plagă contuză fronto-parietala. Este stabil hemo-dinamic și conștient. După investigatille radiologice, va fi dirijat către Chirurgie pentru sutura plăgii și tratament”, ne-a declarat Ciprian Feraru, managerul spitalului bârlădean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.