Acasă Local Guvernul Cîțu a căzut. ”Cu toții l-am vrut plecat pe cel care...

Guvernul Cîțu a căzut. ”Cu toții l-am vrut plecat pe cel care nu știe cât costa o pâine”, a declarat deputatul Eduard Popica

0
Guvernul Cîțu a căzut. Moțiunea PSD, care a strâns sub aceeași umbrelă majoritatea partidelor politice din Parlamentul României, a fost a adoptată. Prima reacție politică din județul Vaslui este cea a deputatului social-democrat Eduard Andrei Popica, care a transmis pe pagina sa de socializare următorul mesaj:
”Dragi prieteni,
Victoria covârșitoare, cu 281 de voturi, a Partidului Social Democrat este victoria romanilor!
PSD este și acum, in aceste momente dificile, alături de cetăţeni, într-o situaţie de criză fără precedent creata de cel mai nociv Guvern din perioada postdecembristă.
Astazi, România are șansa de a intra in normalitate, eliberând-o din captivitatea unui Guvern de incompetenti, care si-au urmarit doar propriile interese.
Este pentru prima dată în istoria politicii româneşti când aproape toţi românii şi aproape toate partidele politice din Parlament l-au vrut plecat de la conducerea executivului pe acest premier, care in infatuarea lui, de pe tronul unde s-a cățărat, s-a autointitulat SUPERMAN. Cu toții l-am vrut plecat pe cel care nu știe cât costa o pâine, pe cel care a liberalizat prețurile la energie electrică și gaze naturale aducând romanii in pragul subzistentei, pe cel care a scăpat de sub control economia naționala aruncând-o in prăpastia falimentului.
Astazi am votat pentru a pune “STOP” sirului de incompetente ale celei mai dezastruase guvernari! Astazi poporul roman a învins!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.