Acasă Infracțional Hoț prins în flagrant în timp ce fura bani dintr-o casă din...

Hoț prins în flagrant în timp ce fura bani dintr-o casă din Solești. Hoțul a reușit să fugă după ce l-a lovit cu pumnul în față de proprietar

0

Hoț prins în flagrant în timp ce fura bani dintr-o casă sin Solești. Hoțul a reușit să fugă după ce l-a lovit cu pumnul în față de proprietar

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, din comuna Solești, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, la data de 3 martie 2023, în localitatea Valea Siliștei, comuna Solești.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit faptul că, la data de 3 martie 2023, la ora 15:00, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi pătruns, fără drept, în locuința persoanei vătămate, bărbat de 61 de ani, din Valea Siliștei, profitând de faptul că aceasta nu se află la domiciliu, și ar fi sustras, din locuință, suma de 2.100 lei.

La plecare, bărbatul ar fi fost surprins de către persoana vătămată și, pentru a-și asigura scăparea, ar fi lovit-o pe aceasta cu pumnul în zona feței și ar fi împins-o, părăsind locuința.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la 2.100 de lei și a fost recuperat integral, însă polițiștii l-au reținut pe hoț pentru 24 de ore.

Ulterior, acesta a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, instanță de judecată care a dispus măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.