Acasă Administrație publică Iată care sunt cele patru centre unde bârlădenii pot depune cererile pentru...

Iată care sunt cele patru centre unde bârlădenii pot depune cererile pentru ajutorul de încălzire

0

Sesiunea de depunere a cererilor pentru ajutorul de încălzire a debutat pe 18 octombrie, iar la Bârlad sunt puse la dispoziție patru centre de colectare.

”Municipalitatea locală a decis amplasarea centrelor în zone diferite ale orașului, pentru a evita aglomerația pe care o produce an de an această operațiune, dat fiind contextul pandemic. Îi rog pe cetățeni să verifice atent condițiile cerute de lege pentru aceste ajutoare și să se deplaseze la cel mai apropiat centru, în intervalul 09:00 – 14.00”, a transmis viceprimarul Ana-Maria Vintilă.

Un centru este deschis la sediul Direcției de Asistență Socială, de pe Bulevardul Epureanu nr. 35. Aici sunt așteptați bârlădenii care își încălzesc locuințele cu gaze naturale, curent electric și lemne.

Un alt punct de preluare a solicitărilor de ajutoare de încălzire se află la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică (intrarea în Grădina Publică), unde pot veni cei care se încălzesc cu gaze naturale.

La sediul Secției pentru copii a Bibliotecii ,,Stroe Belloescu” (B-dul Republicii nr. 149), precum și la Cinematograful ”Victoria”, pot veni tot cei care au incălzire cu gaz metan.

Cererile pentru ajutorul de încălzire aferent lunii octombrie pot fi depuse până pe dată de 15 noiembrie 2021. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.