Acasă Local Iată care sunt primele străzi care intră în reparații după săpăturile făcute...

Iată care sunt primele străzi care intră în reparații după săpăturile făcute pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare

0

Începe reparația străzilor afectate de lucrările din cadrul proiectului de reabilitare a rețelelor de apă și canalizare.

SC Motris SRL, firma care execută aceste lucrări și care este obligată prin contract să refacă trotuarele și carosabilul, pe cheltuială proprie, a angajat firma Reiser Bârlad să se ocupe de reparații.

Contractul dintre cele două firme a fost semnat miercuri, 22 iunie, urmând ca echipele de la Reiser, societatea Consiliului Local Bârlad, să înceapă lucrările luni, 28 iunie.

”Ne apucăm de treabă. Suntem pregătiți cu oameni, cu utilaje și materiale pentru această lucrare de care ne vom achita onorabil, conform așteptărilor pe care le au de la noi atât firma care ne-a investit cu încredere, cât și autoritățile, dar mai ales cetățenii municipiului Bârlad. În ultimii doi ani, societatea Reiser a trecut prin multiple transformări. Am făcut achiziții de utilaje moderne, tocmai pentru a face față unui volum mare de muncă și unor lucrări de anvergură, precum e cea pe care o vom derula începând de săptămâna viitoare”, a declarat Daniel Buzamăt, directorul SC Reiser SA Bârlad.

Primele străzi care vor intra în reparații sunt 1 Mai, Poradim și Bariera Puiești.

”Rând pe rând, vom intra pe toate arterele pe care s-a intervenit în proiectul de reabilitare și extindere a rețelelor de apă și de canalizare. Ordinea o va stabili firma Motris, iar noi, ca prestatori, vom lucra în baza comenzilor care vor veni din această direcție”, a mai precizat Daniel Buzamăt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.